Utroskab

Ethvert parforhold starter med forventninger og håb om en lykkelig fremtid. De mest fundamentale elementer, der holder to mennesker sammen i et forhold er gensidig kærlighed, respekt og tillid. Hvis nogen af disse elementer mangler, kan det være med til at ødelægge forholdet.

Utroskab kan være en af de vanskeligste situationer i et parforhold. Den følelsesmæssige belastning kan være overvældende for begge parter. Den person der er blevet svigtet kan opleve ensomhed, dårligt selvværd, vrede eller håbløshed. Personen der har været utro kan lide under intens skyldfølelse, benægtelse eller skamfuldhed, og kan føle sig hjælpeløs i forhold til at genvinde sin partners tillid.

Hvis du oplever svigt i dit forhold, kan du gennemgå en meget smertefuld og forvirrende periode. Dine intense følelser kan hindre dig i, at tage den rigtige beslutning om at fortsætte forholdet eller ej. Uanset hvad kan det være en følelsesmæssigt kompleks proces, som har forskellige faser som at konfrontere sig med situationen, acceptere det, håndtere de vanskelige følelser og lære at tilgive eller gå videre med dit liv.

Terapi kan hjælpe dig gennem alle disse faser og gøre det nemmere for dig at håndtere dine følelser. For at viske tavlen ren i dit liv, er det nødvendigt at skabe følelsesmæssig klarhed. Du kan få støtte til at afbalancere dine følelser, og tage skridt henimod et sundere og mere tilfredsstillende liv.

Kom tilbage til forsiden – Psykologhjælp uden ventetid her.