Kurser og undervisning i mindfulness

mindfulness kursus københavn

Vi tilbyder kursus/foredrag for private, kommuner, virksomheder, hospitaler og institutioner.
Kurser i mindfulness meditation kan hjælpe med at forebygge og håndtere stress/bekymringer og overspisning samt opnå mere ro og livskvalitet.
Disse kurser tilbydes til private personer og organisationer, som vil forebygge stress, eller/og som står med stressramte medarbejdere, og som de ønsker at komme sig igen hurtigst muligt.

Desuden tilbyder vi specielle kurser / workshopper / foredrag, som kan tilrettelægges efter virksomhedens eller organisationens behov.

Mindfulness kurser og træning

Klik på linket ovenfor for at se aktuelle kurser og undervisning.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness betyder at være opmærksom på, hvad der for tiden forekommer, med venlighed og nysgerrighed.

Med tid og praksis hjælper mindfulness os med mere at værdsætte forholdet mellem vores tanker, følelser og fysiske fornemmelser og den ydre verden. Vi lærer at se, hvordan de alle er forbundet, og at dette former vores velbefindende og velfærd for dem omkring os.

Vi er alle i stand til mindfulness – nogle mennesker er naturligvis mere opmærksomme end andre, og vi har alle tidspunkter, hvor vi er mere opmærksomme end på andre tidspunkter. Mindfulness-praksis handler om at træne vores evne til at være opmærksom, så vi kan forbedre trivsel og mindske nød.

At øve opmærksomhed hjælper os med at føle os mindre stressede, ængstelige og deprimerede og mere afbalancerede og i harmoni med det, der sker inden i og omkring os. Dette hjælper os med at føle os roligere og klarere, hvilket igen øger trivsel og giver et vigtigt fundament for læring.

Hvem kan have gavn af mindfulness?

Alle kan få gavn af mindfulness! Vi kan alle være opmærksomme: børn, teenagere, voksne, unge og gamle kan alle drage fordel af at være opmærksomme og at lære mindfulness-praksis.

Det smukke ved mindfulness er, at det kan gøres overalt. Med praksis kan du overvinde mange af de ting, der holder dig tilbage fra at føle dig i harmoni med dig selv og dit miljø.

Hvad er fordelene ved mindfulness?

Forskning viser, at det:

  • Reducerer symptomer på angst og depression
  • Reducerer produktionen af ​​stresshormonet, cortisol
  • Forbedrer koncentrationen og evnen til at lære
  • Øger modstandsdygtigheden
  • Øger roen
  • Forbedrer selvbevidstheden
  • Hjælper med konfliktløsning og udvikling af positive relationer
  • Øger trivsel

Med mindfulness-praksis kan vi overvinde distraktioner og overtænkning og leve mere roligt og tydeligt i nuet. Vi kan blive mere venlige og nysgerrige over for andre. Vi bruger mindre tid på at bekymre os om fremtiden eller fiksere fortiden og kan tillade, at negative tanker simpelthen går forbi, så vi kan fokusere på den aktuelle opgave. Dette reducerer stress, angst og depression. Over tid hjælper bedre fokus og opmærksomhed med at opbygge modstandsdygtighed og velvære.