Psykolog priser – hvad koster en psykolog?

psykolog priser med lægehenvisning i københavn

OBS VI KAN P.T. TILBYDE GRUPPETERAPI UDEN VENTETID. Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Har du en henvisning fra din egen læge til psykolog, kan den bruges hos os. Bemærk dog venligst, at vi har ventetid for unge 18-24-årige (gratis terapi for angst og depression), da alle sygesikringspsykologer er blevet underlagt en økonomistyring i forhold til denne gruppe.

Psykolog priser ved lægehenvisning

Gruppeterapi (1 time og 45 min.)

Mellem 336 kr. og 373 kr. ved første samtale og 292 kr. og 325 kr. ved efterfølgende samtaler – afhængig af, hvor mange deltagere der er i gruppen.

Individuel terapi (45 min.)

Første samtale: 453 kr.
Efterfølgende samtaler: 378 kr.

Læs mere om henvisningsårsagerne.

OBS Bemærk venligst at hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, vil du kunne få 100 kr. pr. session i refusion for gruppeterapi og 200 kr. for individuel terapi. Vi indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark.

Psykolog priser ved privatbetaling

Individuel terapi/rådgivning og coaching – privatbetaling

950 kr. (50 min.)

Individuel terapi/rådgivning, coaching – ved forsikrings-, arbejdsgiverdækning og lign.

1100kr. (50min.)

Parterapi/Familieterapi

1250 kr. (60 min.)

Supervision

Klik her for at se priser for supervision.

NB Hvis du har en privat sundhedsforsikring eller din arbejdsplads har en sundhedsordning, kan du i mange tilfælde få dækket udgifterne til terapi hos en psykolog.

Afbudsregler
Bemærk venligst afbud skal ske senest kl. 12.00 dagen forinden pr. mail på info@psykisksundhed.dk og der opkræves fuldt honorar ved for sent afbud eller udeblivelse uanset årsag.