Online psykologhjælp (sikker platform) og telefonterapi

Online psykologhjælp og terapi hos psykolog eller terapeut på computer, tablet og smartphone

Hvordan fungerer online terapi?

Vi tilbyder online psykologhjælp via Zoom. Med denne ny og effektive terapimetode kan vi hjælpe dig med at håndtere psykiske problemer såsom stress, angst, depression osv. På denne måde kan du få online hjælp til f.eks. afhjælpning af angstsymptomer eller behandling af depressionssymptomer. Desuden kan psykoterapien hjælpe dig af med uønskede vaner og i stedet finde hensigtsmæssige måder at håndtere personlige problemer på.

Med vores tilbud om online psykoterapi kan du altså på en let og enkelt måde få hjælp til at foretage de ændringer i dit liv, du ønsker. Det eneste udstyr, du behøver, er en computer med mikrofon og webkamera eller en smarttelefon. Hvis du ikke kan med online terapi, kan det også være muligt med telefonterapi.

Ny forskning viser, at online kognitiv adfærdsterapi kan være lige så effektiv i behandlingen mod både angst, depression og stress som fysiske sessioner. Forløbet i sin helhed kan være online hver gang, eller på skift med fysiske konsultationer.

Fordelene ved online psykologhjælp

1. Tilgængelighed
Fra smartphones til tablets, pc’er til iPads kan online psykologhjælp nemt fås med de teknologiske værktøjer, som mange mennesker bruger til daglig.
2. Fleksibilitet
Online terapi tilbyder tiltrængt fleksibilitet for mennesker, der kan synes, at det er udfordrende med fysisk rejse til konsultationer – for eksempel mennesker med handicap eller personer, der oplever alvorlig angst.
3. Tid
De fleste mennesker har ikke så meget tid pga. travlhed, online psykologhjælp kan være tidsparende for mennesker, der ikke har tid til transport til psykologklinikken. Desuden kan man få psykologhjælp når man rejser pga. arbejde eller når man er på ferie.
4. Sikkerhed
Vi bruger en sikker platform, der hedder Google Meet. Alle samtaler er krypteret på denne platform.
5. Effektivitet
Forskning viser, at der er lige så god effekt af online psykologhjælp som ansigt-til-ansigt psykologhjælp så det er en myte, at online terapi ikke fungerer.

I terapien anvender vi primært følgende metoder

Kognitiv terapi
Mindfulness terapi
MBCT – Mindfulness Based Cognitive Therapy
ACT – Acceptance and Commitment Therapy

Hvis ovenstående har din interesse, kan du kontakte os her.