psykolog kristin thorisdottir

 

 

Psykolog & Coach

Kristin Thorisdottir (Kontor 3)

 

 

Jeg læste klinisk psykologi ved Aalborg Universitet og har boet i Tårnby siden 2018. Når jeg specialiserede mig i klinisk psykologi voksede mit fokus på arbejdspladsen, da stress bliver mere almindeligt i vores moderne samfund. Det er vigtigt, at man som enkeltperson søger hjælp og støtte, når man føler, at arbejdsbyrden og manglende balance mellem arbejde og hjem bliver overvældende.

På kandidaten blev jeg introduceret til Coaching og især sundheds coaching har fanget min interesse. Jeg har fx hjulpet personer med at opnå en sundere livsstil med coaching. Min største målgruppe har været kvinder som gerne vil tabe sig og ændre sin livsstil i forhold til kost og motion.

Endvidere har jeg stor interesse for personlighedstræk/personligheder og har derfor forsket i emnet. Det viser sig, at bestemte personligheder er mere tilbøjelige for at udvikle angst, depression og stress end andre. Desuden er det ikke alle behandlinger der virker på alle mennesker. Jeg har udover det lavet forskning på Mindfulness og Selv Medfølelse. Disse metoder anvender jeg i terapien sammen med ACT-metoden (Acceptance & Commitment Therapy). Jeg vil altid tage udgangspunkt i dig og hvordan du er som person i forhold til din behandling, da vi er alle er forskellige.

Jeg håber, at du kan drage fordel af min erfaring, interesse & uddannelse.