psykolog jama deria

 

Autoriseret psykolog

Specialist i psykoterapi

Jama Deria (Kontor 2)

 

 

Jeg har færdiggjort min psykologuddannelse ved Aarhus Universitet i 2007. Siden er jeg blevet autoriseret af psykolognævnet i 2011. Autorisationen sikrer en høj psykologfaglighed, og min psykologvirksomhed foregår på baggrund af stor samvittighedsfuldhed og omhu. Jeg er af Dansk Psykolog Forening certificeret specialist i psykoterapi og har gennemgået en omfattende klinisk efteruddannelse. Jeg har bl.a. længerevarende uddannelser inden for kognitiv adfærdsterapi og psykodynamisk psykoterapi. Derudover er jeg uddannet mindfulness instruktør.

Arbejdsmæssigt har jeg en alsidig erfaring fra arbejde inden for kriserådgivning, psykoterapeutisk ambulatorium og lokal psykiatri samt privat psykologpraksis. Derudover arbejder jeg med undervisning, supervision og mindfulness. Jeg har en bred erfaring med psykoterapeutisk behandling af mange forskellige problematikker, som for eksempel stress og udbrændthed, traumer og krisereaktioner, angst og nedtrykthed.

Terapeutisk arbejder jeg ud fra en integrativ referenceramme, hvor jeg anvender forskellige evidensbaserede metoder fra kognitiv terapi, psykodynamisk terapi, neuroaffektiv terapi og kropsorienteret terapi. Det centrale i mit terapeutiske sigte er, gennem et fordybet nærvær, at skabe en tillidsfuld relation, der kan fungere som virkemiddel for terapeutisk forandring og personlig udvikling.

De sidste 12 år har jeg i Danmark og udlandet løbende deltaget i intensive retreats og kurser om mindfulness, meditation og personlig udvikling.

Konsultationen kan foregå på dansk og engelsk.