Individuel terapi

Intet problem er for stort eller for lille! Vi oplever alle tidspunkter, hvor livet bliver for stressende og problematisk at håndtere. Hvad enten disse problemer har en indre eller ydre årsag, vil de have forskellige påvirkninger på vores liv, ligesom måden vi håndterer dem på vil være forskellig. Med individuel terapi kan vi hjælpe dig med at identificere de udfordringer du står overfor og tage højde for dit udgangspunkt. På denne måde bliver det muligt at finde løsninger, der er skræddersyet personligt til dig, idet denne terapi er et direkte en-til-en møde med terapeuten. Og alle kan have gavn af det.

Gennem individuel terapi har du chancen for at tale åbent om en hvilken som helst problemstilling og blive lyttet til med accept og forståelse i den trygge, ikke-dømmende og fortrolige atmosfære, som vi sammen skaber. I disse behagelige omgivelser kan vi udforske følelser, tanker, eller udfordringer, såsom familie, arbejde, problemer i forhold til andre, eller enhver anden ændring i dit liv. Derved kan du blive mere bevidst om din indre verden. Mit fokus er her, at hjælpe dig med løse de problemer du oplever ved at benytte effektfulde men dog hensynsfulde metoder, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med de positive styrker, som du allerede besidder, således at du kan tage de nødvendige skridt hen mod de mål du ønsker at nå.

Nogle af de problemer vi kan hjælpe med er:

– At afhjælpe angst, stress og depression
– At genvinde og styrke selvværd
– At udvikle sund grænsesætning i forhold til andre
– At lindre traumatiske oplevelser fra barndommen og andre traumer
– At komme til kræfter igen efter en krise
– At håndtere jalousi og andre ubehagelige følelser
– At kontrollere vrede
– At løse seksuelle problemer
– At komme igennem sorg og tab eller ensomhed
– At arbejde med afhængighed eller selvskadende adfærd
– At udvikle effektive måder at kommunikere på
– At håndtere svære overgangsperioder
– At arbejde med ens forhold til mad og overspisning
– At skabe en følelse at at være på rette vej og have et formål i livet
– Og andre personlige problemer

En individuel terapisession varer sædvanligvis 50 minutter og hyppigheden af møderne bestemmes af du og os, og afhænger af årsagen til din henvendelse.