Udtalelser

Kenan Hansen har åbnet mine øjne for, hvilke konsekvenser min perfektionisme har på mit sind og selvværd. Han har lært mig at være opmærksom på mine indre værdier, og gennem simple mindfulness-teknikker er jeg i dag blevet meget bedre til at lytte til mine egne behov og ikke kun på resultater. Mit humør er steget markant.

Charlotte

 

Jeg har i forbindelse med en krise i mit liv, som gav sig til udtryk i angst og depression, haft 12 behandlinger hos Kenan. Jeg havde mange tanker som jeg havde vanskeligt ved at håndtere. Jeg valgte Kenan fordi at han har uddannelse i mindfullness; som jeg på forhånd havde et lille bekendskab til. Mit første indtryk af Kenan var, at han var rigtig rar, og jeg følte mig straks meget velkommen hos ham. Kenan er kompetent og virkede oprigtigt interesseret i mig som klient, og jeg mærkede ret hurtigt en god mulighed for at få hjælp af ham. Mange af de tanker og følelser som jeg gik og tumlede med, bidragede vi begge til at få behandlet. Jeg rykkede mig fra gang til gang, hvilket specielt min kæreste kunne mærke. Jeg havde stor gavn af Kenans viden og indsigt, og samtidig hans måde at forklare tingene på, som var med til at give mig ro. Jeg er for denne gang færdig hos Kenan, men er bestemt ikke i tvivl om hvor jeg vil gå hen, hvis jeg får brug for det igen. De varmeste anbefalinger fra en tilfreds klient.

Morten

 

Jeg blev anbefalet Kenan gennem min sundhedsforsikring som hjælp til ikke at starte igen som aktiv alkoholiker. Samtalerne med Kenan har været den væsentligste årsag til , at jeg nu helt er kommet væk fra alkohol (et år nu) og forstår, hvor meget det kunne ødelægge i mit liv. Jeg fortsatte efterfølgende terapien hos Kenan for egen regning, og han hjalp mig med at på et bedre liv med mig selv og min familie.

Lars