psykolog sibeal hill
 
 
Autoriseret psykolog
 
Sibéal Hill (Kontor 4)
 
 
 
 
 
Jeg har en irsk/engelsk baggrund og boede i USA indtil jeg som 15-årig flyttede til Danmark. Jeg kan derfor tilbyde terapi på flydende dansk og engelsk. Jeg blev færdiguddannet fra Københavns Universitet i 2011. Jeg har desuden flere efteruddannelser og kurser indenfor psykoterapi, kropsterapi, og personlig udvikling. Jeg har en del års erfaring i privat klinisk praksis, og har derfor arbejdet med mange forskellige problematikker.

I terapien bruger jeg en holistisk tilgang, hvor jeg anser krop og sind som et samlet system, som altid søger mod helhed og sundhed. Jeg arbejder hovedsageligt med metoder, der aktiverer og integrerer både krop, sind, følelserne og det instinktive neurologiske niveau. Nyere forskning viser, at vedvarende forandring opnås mest effektivt igennem en kombination af kognitiv forståelse og kropslig oplevet erkendelse.

Mit udgangspunkt i terapi er altid først og fremmest at møde det unikke menneske, der sidder foran mig. Derfra kombinerer jeg flere forskellige tilgange og metoder, tilpasset efter hver enkelte klients behov og ønsker. Jeg arbejder med en kombination af kognitive, psykodynamiske og kropsterapeutiske metoder samt Coherence Therapy, som jeg skrev speciale om. Jeg inddrager også inspiration fra tilknytningsteori, Imago terapi, Voice Dialogue, The Work of Byron Katie, ’indre barn’ arbejde, mindfulness og SE-traumaterapi.