Lars Otto Vinderød

psykolog lars vinderød

 

Autoriseret psykolog

Lars Otto Vinderød

(Modtager sygesikringshenvisning)

 

 

Jeg er cand.psyk. fra Københavns Universitet, autoriseret psykolog, og så har jeg en femårig specialuddannelse i buddhistisk psykologi. I min praksis kombinerer jeg den klassisk kognitive samtale – hvor vi arbejder med dine tanker – med en dybere tilgang til psyken, hvor vi arbejder med dine følelser, hvor du møder dine ressourcer.

Jeg er en erfaren terapeut, der har arbejdet både som erhvervspsykolog, psykolog i Forsvaret og i egen psykologisk praksis.

Jeg lægger vægt på, at en psykologsamtale netop er det gode ressourceskabende møde, hvor tillid og tryghed er rammen om en samtale, hvor vi skaber en fælles forståelse med henblik på at skabe en forandring, der restaurerer din livsenergi igen.

Gennem min terapeutiske metode kan jeg hjælpe dig med at flytte dig fra dine sårbare oplevelser af stress, depression, livskriser, misbrug, angst, PTSD, OCD mm. over i en ressourcefuld tilgang til dit liv. Det sker gennem et fokus på, hvordan du oplever dine følelser og gradvist lærer at mestre dem.

En vigtig del af min tilgang er at lære dig det sunde åndedræt, og det gør jeg gennem meditationsteknikker. Det giver dig den ind i kroppen-oplevelse og back to basic-effekt, som er basis for at kunne arbejde med psykiske udfordringer. Gennem denne tilgang kan du komme af med uhensigtsmæssige tankemønstre og destruktiv adfærd.

Min specialuddannelse er formet af Tarab Tulku XI, 1936-2006. Uddannelsen er blåstemplet af Dalai Lama. Mit venskab med Tarab Tulku var begyndelsen til min meditationspraksis, som jeg nu har haft i over 30 år.

Det er roen, balancen, styrken og glæden i dit liv, som jeg gerne vil lære dig at genfinde i min praksis.

Jeg holder mig løbende opdateret og skarp gennem supervision og kurser.

Konsultationen kan foregå på dansk og engelsk.