Gratis online psykologhjælp til unge (sikker platform)

gratis online psykologhjælp med zoom
Terapien henvender sig til dig, som har fået en psykologhenvisning fra din praktiserende læge med årsagen angst eller depression og er mellem 18-24 år gammel. Mere info: https://www.regionh.dk.

Unge mellem 18 og 24 år er som en midlertidig forsøgsordning berettiget til gratis psykologhjælp for angst og depression (kat. 10 og 11) i perioden fra 1. juli 2018 til 31. december 2021.

Behandlingen varer op til 12 sessioner, og har du brug for yderligere behandling, kan du, efter vurdering og henvisning fra egen læge, muligvis få tilskud til op til 12 yderligere behandlinger.

Der er lige så god effekt af online psykologhjælp som ansigt-til-ansigt psykologhjælp, så vores terapi er ret populær blandt klienter.

Man får mange værktøjer til at arbejde med svære følelser og tanker, og der er også hjemmeøvelser, som kan hjælpe med at håndtere disse følelser.

Med vores tilbud om online psykologhjælp kan du altså på en let og enkel måde få hjælp til at foretage de ændringer i dit liv, du ønsker. Det eneste udstyr, du behøver, er en computer med mikrofon og webkamera eller en smarttelefon. Hvis du ikke kan med online terapi, kan det også være muligt med telefonterapi. Vi tilbyder online psykologhjælp via Zoom.

Vores behandlingsområder dækker mange forskellige problematikker indenfor angst og depression:

  • Fobier
  • Generaliseret angst og helbredsangs
  • Panik, social- og præstationsangs
  • Eksamensangs
  • Flyskræk
  • Modløshed og humørsvingninger
  • m.m.

Hvorfor vælge online psykologhjælp?

Online teknologi muliggør kontakt til tiden mellem en psykolog og en klient, som kan hjælpe mennesker med at overvinde barrierer som afstand og transport for at få adgang til terapi. Dette gør online psykologhjælp til en praktisk, tilgængelig mulighed for mennesker, der bor langt væk fra psykologklinikken eller som ikke vil bruge tid til transport.

Alle, der søger terapi, skal have mulighed for at deltage på et retfærdigt grundlag. Online psykologhjælp er en bekvem, omkostningseffektiv mulighed, der kan lette et meningsfuldt terapeutisk forhold mellem mennesker uden behov for igangværende ansigt-til-ansigt møder mellem psykolog og klient. Dette betyder, at online psykologhjælp tilbyder tiltrængt fleksibilitet for mennesker, der kan synes, at det er udfordrende med fysisk rejse til konsultationer – for eksempel mennesker med handicap eller personer, der oplever alvorlig angst.

Hvis ovenstående har din interesse, kan du kontakte os her.